Híreink

Nagy méretű nyomtatás kedvező áron, ragyogó élénk színek

Nagyban nyomjuk!

ROLAND AJ-1000 típusú nagyformátumú nyomtatónkkal rendkívül alacsony áron nyomtatjuk a bannereket, épülethálókat és az öntapadós anyagokat.

 

Új lehetőségek, új anyagok, új árak !

 

Nagy formátumú nyomtatás, Roland digitális oldószeres nyomtatóval, jármű grafika, autódekor, reklámtábla, molinó, teherautó ponyva, épületháló, reklám felirat, matrica

Óránként akár 49m2 kapacitás.

 

 

 reklám feliratok nyomtatása One Way Vision fóliára, ami egy ablak fólia, épület üveg dekorációra kifejlesztve. Lyukacsos ezért belülről kilátni rajta, de kívülről mégis a reklám grafika, reklám dekoráció látható, Jármű grafika, nagy formátumú nyomtatás, Sárga Taxi fóliázás, Roland digitális oldószeres nyomtatóval, kamion dekoráció, reklám ponyva, autódekor, reklámtábla, molinó, teherautó ponyva, épületháló, reklám felirat, matrica.

 Óriásplakát, széles formátumú nyomtatás, digitális nyomtatóval, hirdetőtáblák, reklám ponyva, autódekor, nyomtatás, betűvágás technikával is, molinó gyártás, ELADÓ táblák készítése, épületháló, reklám felirat, matrica készítés.Taxi sárga fóliázás

 

Tartós, UV stabil festék, kiváló színhűség.

 

Kipróbálná?

Hívjon minket!

bővebben >>
Nyomdai szolgáltatások
Nemcsak a megszokott fóliavágással és a nyomtatással tudunk segítségükre lenni, hanem a nyomdai szolgáltatások szinte mindegyikével: ofszet nyomda, digitális nyomda, stanc üzem, és kötészet.Bízza ránk nyugodtan nyomdai munkáit is!

2006.02.04

bővebben >>
Összes hír >>

 

Anyag leadás

A nyomtatandó anyagokat TIF, JPG, esetleg PDF, CDR illetve EPS állományokban kérjük.

CMYK képek esetén Euroscale Coated v2, RGB képek esetés SRGB profil beállítását ajánljuk. RGB állományoknál kérjük a nyomtató színterét figyelembe venni! (PhotoShop-ban a View>Proof Colors-szal (Shift+Y billentyű)  ellenőrizze a nyomtatandó színeket.

 

Alakos körbevágás esetén a grafikának kell tartalmaznia a körvonalat (nem külön oldalon, mint a stancfilmnél) és egy speciális DIREKT színt kell beállítani, aminek a neve CutPath legyen, a színe CMYK 2,27,96,0 , vonalvastagsága Hairline, kitöltése semmi. Ettől eltérő névvel, vagy ha az exportálásnál 4 színbe bontja a program, esetleg kitöltéssé alakítja vagy raszterizálja a kontúrt, a nyomtató nem ismeri fel a vágás parancsot, és egyszerűen kinyomtatja a sárga vonalat.

 

A PDF az alábbiak szerint készüljön: a postscript nyomtató driver segítségével írjon a forrásállományból egy postscript filet (.ps kiterjesztés) majd ebből Adobe Distiller segítségével készítsen pdf-et. A forrásállományból, a grafikai program (pl Indesign, Quark) segítségével közvetlenül írt pdf-ek gyakran hibákat generálnak, ezért ezekkel nem tudunk dolgozni.

A pdf verziószáma maximum 1.5 legyen!

 

A munkák különböző jellegéből fakadóan más formátum az optimális egy épületháló és egy etikett cimke esetén.

 

Az állományok feltöltésére ajánljuk a www.toldacuccot.hu oldalt.

 

A feltöltés végén kérjük mindenképp telefonon értesítsenek minket.

 

Minden átküldött állomány kinyomásra kerül, így csak a végleges verziót töltsék fel! Amennyiben nincs a megrendelésben konkrét utasítás, 10 munkanapon belül 1 példányban, 1:1 méretben, kültéri öntapadós anyagra történik a nyomás, melyet kiszámlázunk akkor is, ha a megrendelő mást szeretett volna, ezért fontos a megrendelés pontos leírása.

 

Adathordozón küldött  (CD, DVD, Pen drive) munkák esetén is kérünk egy megrendelést.

 

A megrendelésnek tartalmazni kell :

  • a megrendelő nevét és adatait (elérhetőség, számlázási cím, stb...)
  • a munka azonosítására szolgáló elnevezést (figyelembe véve, hogy nálunk esetleg több "munka", illetve "Roll Up" elnevezésű munka is folyhat)
  • a file nevét
  • az alapanyag típusát,
  • a kész munka méretét
  • a példányszamot 
  • több állomány esetén mindegyikre kérjuk a fenti adatokat pontosan leírni
  • kért határidő (a megrendeléseket terheltségtől függően általában 5 munkanapra tudjuk vállalni, sürgős munkák esetén azonban az árlistánknak megfelelő felárat számítunk fel)

 

A megrendelés időpontjának a végleges állományok és a fentiek szerint megírt megrendelés EGYÜTTES megérkezésének időpontját tekintjük, ezért a külön-külön érkező információk és állományok miatti félreértésekből adódó gyártási selejtek költsége, illetve sürgősségi felár MINDEN ESETBEN a megrendelőt terhelik.